Informatie

En ineens is het zo ver. Er is een dierbare overleden. En of je het nu zag aankomen of dat het overlijden plotseling is gegaan. Er gebeurde iets.

De tijd begint te vertragen. Duurt het nou langer om van de ene kant van de woonkamer naar de andere kant te lopen? Geluiden komen duidelijker binnen en kleuren worden helderder. Onderweg in de auto lijken de huizen veel hoger en de straten langer. De wereld om je heen vervaagt een beetje terwijl je veel scherper waarneemt. Je bent net iemand verloren, de aarde lijkt onder je voeten weg te zakken en je voelt je verdrietig. Alleen er moet ook direct van alles geregeld worden. Wat te doen na een overlijden.

Lees verder >

                                   

Voortijdig uitvaartwensen vastleggen

Hoe fijn is het als de wensen voortijdig bepaald zijn zodat de nabestaanden weten wat de wensen zijn en waar ze het kunnen vinden. In een tijd van verlies en verdriet wil je niet dat jouw dierbaren voor moeilijke keuzes gesteld worden. In een wensenoverzicht staat overzichtelijk wat iemand graag wil of juist helemaal niet wil. Het vastleggen van uitvaartwensen geeft niet alleen rust bij verlies maar ook daarvoor al. Hoe prettig is het als jouw nabestaanden weten dat het goed geregeld is? Leg jouw wensen eenvoudig vast tijdens een persoonlijk gesprek met Bas Smit of vul de online module in.