Uitvaartwensen vastleggen

Jij wilt toch niemand achterlaten die geen idee heeft wat jouw uitvaartwensen zijn? Wil jij nu alles voor jouw uitvaart goed regelen, zodat jouw nabestaanden precies weten wat ze moeten doen? Bas Smit helpt je bij het vastleggen van jouw uitvaartwensen, zodat je jouw dierbaren met een gerust hart kunt achterlaten.

                                   

Wanneer je dit niet regelt is het gevolg dat jouw dierbaren achtergelaten worden in onwetendheid. Dat zorgt voor twijfel, onzekerheid en leidt regelmatig tot verkeerde keuzes. Jij wilt toch niet dat jouw nabestaanden in een dergelijke situatie komen? Als je naar een restaurant gaat kijk je vooraf even op de menukaart. Een vakantie wordt vaak ruim van tevoren besproken. Voordat je naar de supermarkt gaat maak je een boodschappenlijstje. Dan is het toch ook vanzelfsprekend om na te denken over je laatste reis.

Je laatste wensen vastleggen zorgt voor:

  • Rust en overzicht
  • Een uitvaart die volledig naar wens is
  • Nabestaanden die terugkijken op een mooi afscheid

Je wilt toch dat jouw nabestaanden terugkijken op een mooi afscheid en een persoonlijke uitvaart. Dat helpt hen ook nog eens in het rouwproces.

Bas Smit helpt je daarom graag bij het vastleggen van je uitvaartwensen zodat je de zekerheid hebt dat het goed geregeld is. Nu alvast je uitvaartwensen vastleggen. Dat geeft niet alleen rust tijdens het afscheid, maar ook nu. Het is dan geregeld en daar hoef je dan niet meer over na te denken.

Je uitvaartwensen kenbaar maken kan op de volgende manieren


Persoonlijke afspraak

In drie eenvoudige fases leggen we alle wensen vast. Fase één, denk vast na over jouw wensen. Fase twee, het gesprek: Bas Smit stelt je een aantal vragen en verdiepingsvragen zodat hij een goed beeld van jou en jouw wensen krijgt. Na het gesprek wordt er  een overzicht van jouw uitvaartwensen opgesteld. In de derde fase presenteren we het wensenoverzicht. Na afloop is alles in beeld gebracht, dat geeft je rust, overzicht en de zekerheid dat de uitvaart volledig naar wens zal zijn. Dit geeft jouw nabestaanden de ruimte voor de verwerking van het verdriet en tegelijkertijd ontneemt het zorgen over het verloop van de uitvaart.

 

                                   

 

Online module (Kosteloos)

In deze module leg je online in vijf eenvoudige stappen jouw uitvaartwensen vast. Als je de module bent doorgelopen ontvang je een digitaal overzicht van jouw wensen. Daarnaast ontvang je, als jij dat wilt, jouw persoonlijke wensenboekje op papier.

 

Laatste levensfase?

Ben jij in jouw laatste levensfase gekomen en weet je dat het overlijden er binnenkort aan zit te komen? Dan adviseren we je een persoonlijk gesprek met ons in te plannen om jouw wensen te bespreken.

Een gesprek samen met de mensen die jij er graag bij wilt hebben. We maken een overzicht van jouw wensen, Bas Smit zoekt voor je uit wat nog niet duidelijk is en hij maakt daarnaast (desgewenst) een overzicht van de kosten die er verwacht worden.