Wil je een overlijden melden. Lees hier wat je moet doen.

Overlijden melden in Zwolle (24/7)

Wat moet je doen na een overlijden? Overlijden melden in Zwolle?

Het is belangrijk om te beseffen dat je voldoende tijd hebt; er is geen haast. Je mag eerst de tijd voor wat er is gebeurd. Het verlies van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Je hoeft niet meteen allerlei zaken te regelen. Neem eerst de tijd voor jezelf, samen met familie of vrienden. Weet dat Bas Smit van Bohemen uitvaarten altijd beschikbaar is om te helpen. Je kunt dag en nacht contact met hem opnemen. Hij staat voor je klaar en zal je verder begeleiden.

Wil je zelf keuzes maken, zodat de uitvaart in het teken staat van jouw dierbare? Wil je originaliteit bij het afscheid, met gevoel voor elk detail? Laat je begeleiden door Bas Smit, en je zult terugkijken op een waardevol afscheid. Hij regelt alles voor je, waardoor jij rust krijgt. Een overlijden in Zwolle kun je dag en nacht melden.

Datgene waarvan we weten dat het ooit zal gebeuren, ergens in de toekomst, waar we liever nog niet aan denken, is nu juist gebeurd. Of je dit nu zag aankomen of dat het plotseling gebeurde, het heeft een impact. Je neemt veel scherper waar dan normaal. Details zijn veel duidelijker en de tijd lijkt ineens veel langzamer te gaan. Er is nu maar één ding belangrijk en de rest van de wereld kan je gestolen worden.

Wat nu? Je belt Bohemen om het overlijden in Zwolle en omgeving te melden. Bas helpt je verder daar waar jij dat nodig bent, hij is de regelmodus voor jou. Hierdoor krijg jij rust, ruimte en hoef je niet na te denken over wat de volgende stap moet zijn.

Volg je liever het stappenplan na overlijden?

Thuis overleden?

Het is noodzakelijk om een overlijden bij de huisarts te melden. De huisarts zal moeten vaststellen dat iemand is overleden, om vervolgens een verklaring van overlijden op te stellen. Daarna kan je Bohemen direct opbellen (24/7)  om een overlijden te melden zodat je verder geholpen wordt.

Overleden in een verzorgingstehuis, ziekenhuis of hospice?

De medewerkers van de instelling schakelen doorgaans een arts in om het overlijden vast te stellen. Ook de laatste zorg wordt meestal door de instelling gedaan. Vraag aan de verpleegkundige, verzorgende of vrijwilliger welke  gebruiken er van toepassing zijn voor de betreffende instelling. Je kunt Bohemen direct opbellen (24/7) om een overlijden te melden zodat je ondersteund wordt.

Uitvaart Zwolle

Je wilt dat de uitvaart past bij jouw dierbare en dat er vorm wordt gegeven aan de laatste wensen. Hoe zorg je dat je op een herkenbare manier afscheid neemt? En je wilt dat je zelf de keuzes kunt maakt en een eigen inbreng hebt. Maar al dat geregel om er voor te zorgen dat het goed komt, dat wil je niet. Dat doet Bas Smit voor je, dan heb jij tijd om stil te staan bij het verlies.

Wanneer wij je begeleiden bij het afscheid:

  • is het voorzien van originaliteit
  • zit er gevoel in elk detail
  • heb je eigen inbreng en keuze bij elke stap
  • begeleiding met daadkracht
  • verzorgen wij duidelijkheid

In alle rust afscheid nemen helpt. Je wilt terugkijken op een mooi afscheid en een persoonlijke uitvaart. Dat helpt je ook nog eens in het rouwproces. Meld een overlijden in Zwolle en omgeving op onderstaande nummer (24/7).

 

 

Wil je een beeld vormen van Bas Smit?