Overlijden melden

Wil jij zelf keuzes maken zodat de uitvaart in het teken staat van jouw dierbare? Wil jij dat alles rondom het afscheid goed geregeld is? Laat je door Bas Smit begeleiden, dan kijk je terug op een waardevol afscheid, hij doet het regelwerk dat geeft jou rust. Een overlijden kun je 24/7 melden.

Dat wat ooit zal gaan gebeuren, ergens in de toekomst, dat waar we nog even niet over na willen denken, dat is nu net gebeurd. Of je dit nu aan hebt zien komen of dat het heel plots is, dit doet iets met je. Je neemt veel scherper waar dan normaal. Details zijn veel duidelijker en de tijd gaat ineens veel langzamer. Er is nu maar één ding belangrijk en de rest van de wereld kan je gestolen worden.

Wat nu? Je belt Bohemen om het overlijden te melden, dan maken we gelijk een afspraak. Maar je kan ook eerst even de tijd nemen voor wat er is gebeurd. Wellicht wil je een paar mensen heel dichtbij je informeren. Er is geen haast. Bas Smit is dichtbij je en helpt je gelijk verder daar waar je hulp nodig hebt, hij is de regelmodus voor jou. Hierdoor krijg jij rust, ruimte en hoef je niet na te denken over wat de volgende stap moet zijn.

Thuis overleden?

Het is noodzakelijk om een overlijden bij de huisarts te melden. De huisarts zal moeten vaststellen dat iemand is overleden, om vervolgens een verklaring van overlijden op te stellen. Daarna kan je Bohemen direct opbellen (24/7)  om een overlijden te melden zodat je verder geholpen wordt.

Overleden in een verzorgingstehuis, ziekenhuis of hospice?

De medewerkers van de instelling schakelen doorgaans een arts in om het overlijden vast te stellen. Ook de laatste zorg wordt meestal door de instelling gedaan. Vraag aan de verpleegkundige, verzorgende of vrijwilliger welke  gebruiken er van toepassing zijn voor de betreffende instelling. Je kunt Bohemen direct opbellen (24/7) om een overlijden te melden zodat je ondersteund wordt.

 

Je wilt dat de uitvaart past bij jouw dierbare en dat er vorm wordt gegeven aan de laatste wensen. Hoe zorg je dat er op een herkenbare manier afscheid genomen wordt? En je wilt dat je zelf de keuzes kunt maakt en een eigen inbreng hebt. Maar al dat geregel om er voor te zorgen dat het goed komt, dat wil je niet. Dat doet Bas Smit voor je, dan heb jij tijd om stil te staan bij het verlies.

Wanneer wij je begeleiden bij het afscheid:

  • heb je eigen inbreng en keuze bij elke stap
  • ontzorgen we je van al het regelwerk
  • krijg je een uniek afscheid passend bij het leven van je dierbare

In alle rust afscheid nemen helpt. Je wilt terugkijken op een mooi afscheid en een persoonlijke uitvaart. Dat helpt je ook nog eens in het rouwproces. Meld een overlijden in Zwolle en omgeving op onderstaande nummer (24/7).