Partners

Fardem Packaging is een toonaangevende producent in heavy duty 25-50 kg packaging voor de business to business markt. Markten waar Fardem onder andere aan levert zijn: polymeren, chemie, kunstmest, meststoffen, diervoerders, hout, zout, kolen, potgrond en food. Met meer dan 125 jaar aan ervaring weet Fardem Packaging uw product naar wens te verpakken.

Website bekijken >

Fardem Packaging

Graaco is de juiste partner voor het vervoeren van uw producten. Voor elk vervoerstraject bieden wij de juiste oplossing. Wij voelen ons thuis in Nederland en in geheel Europa. Middels onze geavanceerde 3PL en 4PL systeem zijn wij in staat zowel FTL- als LTL-zendingen efficiënt te vervoeren, of het nu inkomende of uitgaande goederen betreft.

Website bekijken >

Graaco Coevorden

CF kunststofprofielen is een moderne en flexibele onderneming met meer dan 50 jaar ervaring in de kunststof profielen branche. De ontwikkeling van klantspecifieke kunststof profielen is een belangrijke activiteit voor onze organisatie. Samenwerking is de sleutel als het gaat om het ontwikkelen van nieuwe producten.

Website bekijken >

CF kunststofprofielen

OPI is producent van PE verpakkingen en folie. Vanuit Oosterwolde worden zowel mono als coex verpakkingen geleverd voor vele toepassingen in vele sectoren. Een van de specialiteiten van OPI is het produceren van vleesverpakkingen, folie, vellen, hoezen, zakken, afvalzakken en inzamelzakken. Afvalzakken en inzamelzakken maakt OPI op een zeer efficiënte manier met moderne en snelle machines, desgewenst inclusief bedrukking, direct achter de extruder.

Website bekijken >

OPI Oosterwolde

Heksenkaas BV is een onderdeel van Signature Foods. Signature Foods is een toonaangevend bedrijf met kwaliteitsvolle producten en sterke merken. Met ondernemende, gedreven en loyale collega’s zetten we ons dagelijks in voor de verbetering en groei van onze organisatie. En natuurlijk voor de tevredenheid van onze consumenten en klanten.

Website bekijken >

Heksenkaas

Veolia levert aan hun klanten duurzame oplossingen met betrekking tot energie, water en secundaire grondstoffen, zoals het bedenken van oplossingen voor het creëren van nieuwe alternatieve grond-/brandstoffen. Tevens ontwikkelt Veolia oplossingen om grond-/brandstoffen te behouden en te optimaliseren.

Website bekijken >

 

Veolia Polymers

Morssinkhof – Rymoplast heeft als recycler een leidende rol in de Europese kunststofverwerkende industrie. Het familiebedrijf heeft intussen meer dan vijftig jaar historie in recycling van plastic uitval- en afvalstromen. Wij bedienen de Europese markt variërend van kleine bedrijven in de kunststofverwerkende industrie tot ’s werelds grootste multinationals. Onze groep heeft 10 vestigingen in Europa, met elk haar specifieke activiteiten.

Website bekijken >

Morssinkhof Plastics

Profextru is een internationaal bedrijf dat opereert vanuit Hardenberg. Wij zijn al ruim 60 jaar actief als grote verwerker van gerecycled kunststof in Europa. Alle kunststof producten verwerken wij in eigen huis. De grondstoffen die wij gebruiken zijn voornamelijk afkomstig van kunststof kozijnen, ramen en deuren. Wij hergebruiken ook ons eigen restmateriaal, waardoor we het milieu minimaal belasten.

Website bekijken >

Profextru

SPHERE is een Frans familiebedrijf dat sinds zijn oprichting in 1976 eigen merken ontwikkelt voor de sector huishoudelijke verpakkingen. In de loop der jaren heeft het langdurige partnerschappen ontwikkeld met de grote Europese detailhandelaren. Dankzij haar expertise en perfecte kennis van de technische, reglementaire en gezondheidsvereisten werkt SPHERE ook samen met lokale overheden en professionals in de distributie van hygiëne- en schoonmaakproducten en meer recentelijk met de detailhandel.

Website bekijken >

Sphere