Doe maar drie uitvaartoffertes

21 mei, 2023

‘Mag ik van u een offerte? We zijn aan het vergelijken voordat we een beslissing nemen willen we eerst drie uitvaartoffertes.’ Dat is iets wat ik nog nooit heb gehoord als uitvaartbegeleider. Wanneer we de badkamer laten renoveren of een nieuwe keuken willen laten we twee of drie bedrijven langskomen. Ze vertellen hoe de verbouwing eruit ziet en wat het gaat kosten. Op die manier krijg je er gevoel bij wie aan jou verwachting voldoet.

Het is ook blijvend is het argument om goed na te denken over een grote aanpassing in je huis. Weet je wat ook blijvend is? Van iemand afscheid nemen, dat is definitief. Hierdoor verandert het leven van diegenen die achterblijven. Dan is het ook verstandig om vooraf na te denken hoe je afscheid van iemand neemt. Wat is bij jullie gebruikelijk? Na een overlijden heb je geen dagen de tijd om dit uit te zoeken, maar gelukkig kan je dat voorbereiden.

De uitvaartoffertes zijn hetzelfde als je wensen vastleggen. Leg je samen met een uitvaartbegeleider je wensen vast, dan krijg je er gevoel bij of deze persoon bij jou past. Een bijkomend voordeel hiervan is dat je jouw nabestaanden waardevolle handvaten geeft in een tijd van verdriet.

Passen wij bij elkaar? Op woensdagavond 24 mei vertel ik samen met collega’s hoe jij jouw route kan uitstippelen. Een verrassende manier om kennis te maken met elkaar.

Zerboltstraat 63 (gratis parkeren) Hoe laat: 19:30 uur (inloop vanaf 19:00 uur) 20:15 uur gelegenheid voor koffie, thee en napraten. Reserveer vast een plek door een mail te sturen naar info@bohemenuitvaarten.nl Meer info: lees hier verder

Heb jij onze informatieavond gemist? Wil jij ook graag een keer kennismaken? Dat kan, ook gewoon vrijblijvend en kosteloos. Stuur een bericht of bel me op, dan maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Volg ons ook op Facebook Facebook

« Terug naar overzicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *